I don't need to get drunk - I'm already AWESOME

På facebook finns det minst tre grupper med namnet "I don't get drunk - I get AWESOME". Det faktum att det inte räcker med en grupp får mig att anse att uttrycket är allmänkänt och kanske ett lite inofficiellt ordspråk.
Som att det inte skulle räcka med att skapa gruppen i plural så har också titeln två olika tolkningsalternativ:
  1. Personen i fråga blir inte full av alkohol, den blir awesome av alkohol.
    En lite kul tanke som jag misstänker att många känner i det läge när de är lite runda under fötterna.
  2. Personen i fråga blir inte full, den blir awesome. Men UTAN alkohol! Det innebär då att personen är fantastiskt kul på fester och liknande istället för att bli full.
Dock tror jag att det är alternativ 1 som är den "rätta" tolkningen.

MEN, kära vänner (än så länge är det enligt statistiken bara en som varit inne på den här bloggen idag och det är jag själv...) jag ska skapa ett nytt ordspråk, det går såhär:

"I don't need to get drunk - I'm already AWESOME"

Fast då gäller det förstås att leva upp till det också. Första delen klarar jag definitivt utan problem men part nummer två...kan behöva jobbas på!

Tillägg

Nu, när jag är i ett lite mer vaket tillstånd ska jag tillägga att såklart får man om man hittat något fantastiskt intressant här länka till bloggen. Mitt mål är liksom inte att ha en blogg som ingen läser, då hade jag lösenordsskyddat den eller, för all del, skrivit alla mina tankar i min zebrarandiga anteckningsbok.

Välkommen till min andra blogg

För ungefär ett och ett halvt år sedan skrev jag mina första ord som bloggare. Det var en natt i augusti tillsammans med min vän Jossan. Ett år senare gav vi upp. Eller separerade. Hon fixade sig en ny kompanjon och jag spelade solo ett tag. Men tillslut blev ensamheten för påtaglig. Skrivandet fattades mig. Tankarna om att börja blogga igen snurrade igång i huvudet. Nu har jag tagit tag i det.

Men den här gången blir det ett expriment. Jag ska aldrig skriva min bloggadress offentligt (viktigt att poängtera kan vara att det mest offentliga jag kommer skriftligt är skolböcker, msn och facebook), aldrig nämna den muntligt om inte någon frågar. Jag ska nämligen testa hur många läsare man kan få utan att göra så kallad "frivillig reklam". En spännande idé som jag och min andra vän Amanda kom på. I ursprungsplanen skulle dock bloggen vara superfixad och fräsh så att man när man väl letat sig dit skulle tycka att man hittat en guldgruva.

Men det får vänta.

Välkommen till min andra blogg som sagt!




RSS 2.0