!!!!!

Ser på Eva & Adam och Alexander i den serien kan faktiskt vara den mest irriterande karaktären genom hela TVs historia. Jag går snart sönder så störande hans "roliga" sätt är. Det värsta är att han är alldeles för trovärdig eftersom det ges plats åt alldeles för många "sköna" Alexander-roller i verkliga livet.
 
Tänker jag alltså. 
 
Då var det sagt.
 
Kolla till exempel här 2.15. Aaaaah.
 

Fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall

Idag har jag och Amanda styrt upp inför flytten. Vi har betalat in första hyran, mailat Tempus, skrivit ut massa papper, pratat om internet (vi kom inget vart), glatt oss åt att vi har tillgång till musikrum, gjort en lista på vad vi ska kolla så fort vi kommer dit, byggt på vår behöver-lista och sådant. Det låter förvisso bra mycket mer effektivt nu än vad det kändes som i stundens hetta för då var allt mest bara kaos tycker jag. 
 
När Amanda hade åkt hem fick jag och mamsen feeling och fortsatte med att kolla igenom gamla nödvändigheter och onödvändigheter som skulle kunna få flytta med till Åkis och det har jag typ gjort sedan dess. Med diverse uppehåll för exempelvis skypetid med Milla och Josefin. 
 
El grand finale på denna dag som ju alltså har gått i flyttens tecken var när min far meddelade att han har möjlighet att köra ner till storstaden med grejerna, det gjorde liksom allting ännu mer verkligt och lättsamt. 
 
Men allt detta känns märkligt på ett märkligt (ursäkta läsetrasslet som jag nyss orsakade) sätt måste jag ändå säga. Det är tredje gången jag flyttar men trots det känns den här flytten större än de förra, som att jag flyttar på riktigt. Fast det är ju inte sant. Egentligen. Men det känns så. 
 
Nu ska jag sova och komma underfund med saker.
 
PS. Den här tiden för exakt ett år sedan, alltså typ på timmen, var ändå ganska cool. Trots allt. DS
 
 

Den paniken

Fanny länkade alldeles nyss till ett avsnitt av Rädda Joppe och när jag hade tittat färdigt på det så valde jag att titta på Pingu, som Juttan (youtube) tipsade mig om. Käre tid, paniken var inte nådig då jag tryckte på play och det här introt drog igång:
 
Not cool. Jag ba "feeeeeeeeeeeeeeel melodiiiii :( :( :("
 
Sen hittade jag nedanstående och blev lugn igen. 
 
 
När jag väl hade börjat youtuba minnen fick jag feeling och sökte på Björnes Magasin. Lugnet då. Björnes har nog det abslut mest fridfulla intro man kan tänka sig. Jag blir sömning och tror att klockan är läggdags (vilket den ju är också) på momangen. Bäst.
Fast nog är det lite jobbigt att det ser ut som att han i samma veva som han sparkar bort stenen också sparkar lös sin tå och sedan skriver "Björnes" med sitt eget blod.
 
Och nu som magnifik avslutning på detta inlägg tänkte jag påminna er om två allmänt hejiga intron från barndomens dagar:
1) Den här för att den har världens finaste och mest pedagogiska text. Sen minns jag inte vilka undertoner programmet hade men jag hoppas på sunda.
 '
 
2) Den här för att den är awesome i största allmänhet.  Och till dig Hanna Elo. 
 
Natti
 

Som att ursäkten gällde för vad du kände den kvällen

Idag har jag varit sådär smygproduktiv och 
- Mailat min f.d. hyresvärd
- Mailat sociologiska institutionen 
- Hängt på banken och ordnat upp lite konton och återbäringar
(- Handlat)
 
Det betyder att jag bara har 11 saker kvar att ordna upp innan flytten. Förutom att packa, boka biljetter och eventuellt köpa böcker. Och sånt som jag inte har tänkt på än.
 
Nu ska jag jobba fast jag imorse sa till Johanna att jag minsann inte skulle det om vakansen ringde men nu blidde det ett kortispass iallafall. 16.00-20.45 känns bra mycket lindrigare än om jag t.ex. hade åkt på ett 12.00-21.00 nämligen, vilket jag tidigare förutspådde att jag skulle åka på. 
 
PS. Jag och Amanda planerar stortdåd när åkislivet drar igång. Bara så ni vet. Håll ut. Eller tuvalu. DS.

Men det börjar bli lite bättre nu min vän

Idag är jag pluggtaggad och känner därför ett starkt behov av att skriva det här så att jag kan gå tillbaka och se hur laddad jag en gång har varit. Jag vill lära mig, ha bra koll på teorier (och mina papper och anteckningar, särskilt anteckningarna för det föll TOTALT under venusgetenskapen), se vilka som går i min KLASS, åka tunnelbanan till uni och sådant.
 
Dessutom är jag taggad på Åkeshäng och Åkesblogg och Amanda&Viggohäng och fira Amandas födelsedag och saker som jag inte kan vara taggad på för att jag inte vet att de kommer hända, typ i klass med en viss plan förra året som vi liksom inte kunde förutspå. Alltså inte som att jag tänker att vi ska göra en ny plan för något eller någon men NI FATTAR GREJEN. Kanske?
 
Sist men inte minst är jag taggad på att träffa mina andra vänner där! Jättemycket.
 
MEN som vanligt så vet jag också att jag kommer sakna er som bor här eller som flyttar någon annanstans också. Såklart. 

RSS 2.0