Flytt

För 2 år och 2 månader minus en vecka gjorde jag och Jossan någonting oerhört stort. Vi hoppade av apberget (eller inte men vi minskade vår diariumfrekvens markant) och övergick till att blogga på www.breakaleg.blogg.se och hejba, vad det gick! Vi höll ut i mindre än ett år. Ungefär 7 månader senare startade jag denna lilla vän för att FÖRVERKLIGA MIG SJÄLV (skämt) och här har jag hängt sen dess.
 
Men nu har jag fått nog. Jag flyttar igen. Blogg nummer tre är startad. Denna gång med anledning av flytten till Åkis. Vi blir fler som skriver. Jag förutsätter att NI ALLAALLAALLA följer med.
 
Och ja, www.okis.blogg.se är det. Tänk Åkis fast med o eftersom vi är extremt internationella.

Gaaaah!!!

Jahapp, det här med att jag igårkväll lovade mig själv att ge mig ut på springtur idag sög ju. Jag kunde typ inte somna igår för att jag var så peppad men idag när det gäller är peppen som bortblåst. Skulle ha gett mig ut inatt istället. Serri.
 
Nä, nu ska vi känna pepp här och sen bär det av! Ska bara kolla in vädret först (vi har så mycket träd utanför fönstren att när man bara slötittar ut är det generellt sett oklart vilket väder det bjuds på om dagarna, det kan vara klarblå himmel, molningt eller tokregnigt och man ser ändå knappt någon skillnad vid första anblick. Därför krävs det en aktiv handling, nämligen gå fram till fönstret och böja sig ner och kika upp mot himlen och t.ex. se att "hoppsan, årets varmaste dag är här", för att bedöma väderleken.). Om det är jättemycket regn idag kan hela det här springprojektet gå i stöpet. Hoppas.

RSS 2.0